Албърт Пайк е един от най-популярните масони на 19-ти век. През

...
Албърт Пайк е един от най-популярните масони на 19-ти век. През
Коментари Харесай

Известен масон описва детайлно какво да очакваме от Третата световна война

Албърт Пайк е един от най-популярните масони на 19-ти век. През 1871г. той написа писмо до Джузепе Мацини, ръководителя на Илюминатите по това време, в което разказва трите международни войни, през които би трябвало да премине човечеството. Звучи необикновено само че Албърт Пайк изумително тъкмо разказва първите две международни войни.

Писмото до Мацини е било изложено и налично за всеки в Британския музей в Лондон до 1977г., когато необяснимо достъпа до него е бил неразрешен.

Албърт Пайк е бил 33-та степен масон окултист, Велик Майстор и основател на южното поделение на Шотландския масонски медал.

Представяме ви извадки от писмото на Пайк, които демонстрират по какъв начин трите международни войни са деликатно планувани в продължение на доста генерации.

За Първата международна война Албърт Пайк написа:  " Първата международна война би трябвало да разреши на Илюминатите да смъкват царската династия в Русия и да направи тази страна цитадела на атеистичния комунизъм. Агентите на Илюминатите в Британската и Германската империи, би трябвало да разпалят тази война. В края на войната комунистическия строй би трябвало да бъде основан в Русия и да бъде употребен за заличаване на държавни държавни управления и намаляване въздействието на религиите.

Ето какво загатва Албърт Пайк за Втората международна война: Втората международна война би трябвало да бъде подклаждана като се възползваме от фундаменталните разлики сред фашистите и ционистите. Тази война би трябвало да докара до цялостното заличаване на нацизма, а ционизма да бъде задоволително мощен, за основаването на самостоятелна страна Израел в Палестина. По време на Втората международна война Интернационалния Комунизъм би трябвало да стане задоволително мощен, с цел да балансира християнския свят. Ще имаме потребност от комунизма, до момента в който не пристигна времето за последните обществени катаклизми, които би трябвало да настъпят. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР